Venus Rammemadrass

Velger du Venus rammemadrass får du en utrolig komfortabel seng. Siden det er en rammemadrass skal du kun montere benene når du mottar sengen, så er den klar til bruk med en gang. Dette er en kvalitetsseng både når det kommer til komfort, funksjon og utseende.

Rammemadrassen er laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og madrassene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at den er sval om sommeren og varm om vinteren.

Venus har en høy og motstandsdyktig treramme i bussen og et temperaturfølsomt Cooltex-skum rundt fjærene. Når du skal velge hvilke ben og gavl du vil ha med til Venus, kan du velge mellom flere forskjellige, alle i topp kvalitet. Sidene på sengen er belagt med et eksklusivt møbelstoff som er holdbart og lett å vaske.

I Venus No. 2 er det satt inn Cooltex-skum i stedet for Latex. Dette er et temperaturregulerende skum som oppbevarer og frigir varme slik at temperaturen alltid er ideel til deg. Cooltex puster også, som vil si at madrassen holder lengre enn normale madrasser.

Når det kommer til overmadrassen kan du velge mellom Latex og Celcius. Latex er elastisk, og skubber tilbake når du legger deg på den, mens Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi at du velger en Latex.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på Venus No. 2, som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere.

Hvis du heller vil ha en seng med et ekstra lag madrass, se nærmere på forsiden.