Jupiter Rammemadrass

Jupiter rammemadrass er lillebroren til kontinentalsengen Jupiter. Fordelen med en rammemadrass er at du får en ferdig løsning og ikke skal montere annet enn benene før du kan ta den i bruk. Sengen er laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og madrassene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at den er sval om sommeren og varm om vinteren.

Ved Jupiter rammemadrass våkner du ikke for å snu deg i løpet av natten, da den er utrolig komfortabel og gir deg en god natts søvn.

Når det kommer til overmadrassen kan du velge mellom Latex og Celcius. Latex er elastisk, og skubber tilbake når du legger deg på den, mens Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi at du velger en Latex. Pocketfjærene i rammemadrassen og skummet i overmadrassen har et godt samspill og gir deg en komfortabel seng.

Sengen er stilren og passer til ethvert soverom. Dette er ikke kun en kvalitetsseng, men også et flott og robust møbel du virkelig vil ha hjemme eller på hytta.

Hvis du veier over 95 kg, anbefaler vi at du ser nærmere på Jupiter No. 2 rammemadrass.

Hvis du derimot vil ha en seng med et ekstra lag madrass, kan du lese mer på forsiden.