Jupiter Kontinentalseng

Jupiter er en kontinentalseng med et elegant design og høy kvalitet. Denne sengen er for deg som ønsker en god kontinentalseng i god kvalitet, men også til en gunstig pris. Sengen er laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og sengene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at sengen er sval om sommeren og varm om vinteren.

Denne sengen har 3 lag med madrass – dette gir mer komfort og en bedre natts søvn. Plattformen i sengen er satt sammen av en rammemadrass og med en 5 sonet fjærmadrass i det øverste laget av madrassen. Det siste laget består av en overmadrass. Du kan også her velge mellom Celcius og Latex. Latex er elastisk, og skubber tilbake når du legger deg på den, mens Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi at du velger en Latex.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på Jupiter No. 2, som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere.

Les mer om andre kontinentalsenger HER.