Sirius Black Regulerbar Seng

Sirius Black er en regulerbar seng med et flott skandinavisk design. Den er moderne og enkel, komforten og kvaliteten er utrolig god. Dette er en regulerbar seng i den mer luksuriøse enden av markedet. Vi har satt inn de aller beste komponentene slik at du ikke skal være i tvil om at du får hverdagsluksus til en god pris.

Madrassene i Sirius Black er polstret med et Cooltex-skum, som avlaster og regulerer temperaturen. I madrassene finner du Pocket-fjærer som er inndelt i 5 komfortsoner. Det vil si at de forskjellige sonene støtter forskjellige plasser på kroppen din.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over 75 kg skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være.

En overmadrass forlenger tiden på sengen din, og derfor får du valget mellom 3 forskjellige når du kjøper Sirius Black. Du kan velge mellom 2 separate Latex-overmadrasser, 2 separate Celcuis-overmadrasser med Memory Foam eller kjøpe en ekstra Split Latex-overmadrass. En splittet overmadrass er formet som en H og er perfekt til din regulerbare seng. Du unngår den irriterende revnen i midten, og kan sove uten at du faller mellom overmadrassene.