Physio 3C Regulerbar Seng

Physio 3C er en regulerbar seng som vil gi deg overskudd og sunn søvn. Sengen er produsert av Velda – et familiefirma fra Belgia. Firmaet har valgt å fokusere på de belgiske råvarene og underprodusentene. Disse sengene er laget med omhu og nøyaktighet. Her er du sikret er behagelig natts søvn med uovertruffen komfort.

Dette er en regulerbar seng som vil ta hensyn til dine personlige preferanser, og med den intelligente oppbygningen av fjærer sørger den for at du får en korrekt type støtte og uthvilt søvn. Den er oppbygd med ventilerende materialer slik at du får en sundt klima på soverommet ditt.

Sengen gir differensiert støtte som vil si at den skifter mellom å være myk og hard. Den vil alltid sikre at ryggraden din er så rett som den kan være, uansett om du foretrekker å sove på ryggen, siden eller magen. Dette vil gi deg en bedre natts søvn, og du vil føle deg mer våken dagen etter.

Liggekomforten kommer av oppbygningen i fjær- og komfortlagene. Denne modellen er en av de aller beste på markedet. Physio 3C er en regulerbar seng som har den spesialutviklede Physio-fjæren, som er delt inn i 3 forskjellige fastheter i madrassen, slik at du får forskjellig type støtte over hele kroppen.

Komfortlagene er også noe du skal legge merke til i denne regulerbare sengen. Det er en god kombinasjon av Latex-materialet Pulse, Memory Foam og HD-skum. Det siste laget består av HD50, som er fastere og brukes som en type stabilisator for at sengen skal bli enda bedre og arbeide optimalt.