Airpur Heaven Regulerbar Seng

Airpur Heaven er en regulerbar seng som gir deg en sunn natts søvn og fremragende elevasjon. Både Heaven, Balance og Mind er bygget opp med Waterlily-skum. Fokuset med Waterlily-skummet er på komfort, miljøet, ventilasjon og temperatur. 

Fjærsystemet av Pocket-fjærer støtter individuelt mens du har flere lag Waterlily-skum og trykkfordelingslag. Alle disse lagene gir til sammen grunnlaget for den perfekte natts søvn, uansett hvor mye du veier.

Heaven er en regulerbar seng som gir den en frisk seng med god ventilasjon og perfekt temperatur. Med denne sengen får du også en god, dyp søvn, som leder til at du våkner uthvilt.

Fordelingen av Heaven-madrasser er et trekk med hull som gjør at sengen alltid er tørr, et komfortlag med Waterlily-skum, et trykkfordelingslag som gir optimal støtte, 7 komfortsoner med Pocket-fjærer og bæreskum med lang levetid.

Waterlily-skummet er trykkavlastende på den måten at du vender deg mindre og derfor sover bedre. Skummet former seg etter kroppen og kroppstemperaturen øker varmen i madrassen. Kjølende på den måten at det tilpasser seg rommets og kroppens temperatur. Skummet er tilpasset det skandinaviske klimaet, og er lun om vinteren og sval om sommeren. Ventilerende på den måten at det er et antibakterielt skum med ventilasjonskanaler.

Overmadrassen i Airpur Heaven er Clima, som har en innebygget temperaturkontroll. Dette sikrer optimal komfort. Du kan velge mellom 2 overmadrassløsninger – 2 single til hver side av sengen eller en stor splittet overmadrass som dekker hele sengen.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være.