Venus Plus Regulerbar Seng

Venus Plus er en multifunksjonell regulerbar seng i toppklassen. Denne sengen er en elegant seng med øyet for detaljen. Du kan også sette inn en TV i gavlen i fotenden. På den måten forvandler du utseende på sengen helt, men dette er nytenkning på høyt nivå. 

Med en TV bygget inn i gavlen i fotenden får du nyheter med en gang du våkner, og etter en lang dag kan du slappe av til favorittprogrammet ditt. Når du skal sove, kan du senge TVen ned i gavlen. Når den ikke er i bruk er Venus Plus fortsatt en stilfull seng med 2 solide gavler.

Dette er en regulerbar seng laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og sengene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at sengen er sval om sommeren og varm om vinteren.

Du skal velge Venus Plus fordi du kan sette en TV inn i gavlen, det kan integreres og styres fra mobilen din. Den har 2 gavler inkludert i prisen og en høyere og mere motstandsdyktig treramme i bunnen. Motoren er sterkere og har integrert lys. I Venus Plus får du også et temperaturfølsomt Cooltex-skum rundt fjærene som gir mye bedre komfort og lengre levetid. Den er også utrolig lett å gjøre ren.