Versus 3C Regulerbar Seng

Versus 3C er en regulerbar seng i luksusklassen. Designet er moderne og simpelt, komforten er fremragende og kvaliteten av råvarene er suveren. Du kan bruke sengen til akkurat det du vil; lese i sengen, se TV eller bare sove. Versus 3C er en regulerbar seng som pryder soverommet ditt. Sengen fåes i sandfarge, sort og lysegrå, og selv om det er et virkelig stort møbel, er det noe du vil ha på soverommet ditt.

Sengen er produsert av Velda – et familiefirma fra Belgia. Firmaet har valgt å fokusere på de belgiske råvarene og underprodusentene. Disse sengene er laget med omhu og nøyaktighet. Her er du sikret er behagelig natts søvn med uovertruffen komfort.

I Versus 3C finner du den spesialutviklede Physio-fjærene, som du også finner i flere av de andre sengene fra Velda. Dette er er oppgradering av Pocket-fjæren, og de 7 komfortsonene støtter hver enkelt kroppsdel. De fleste forhandlere ville satt skum i bunnen av madrassen, men Velda har satt inn en bunn av Physio-fjærer – dette er merkbart.

Den øverste madrassen er en fjærmadrass som er utstyrt med hele 300 Physio-fjærer pr m2. Dette vil si 300 støttepunkter. Dette gir en fastere madrass enn det som er normalt. Mer komfort krever en fastere madrass, og dette får man hos Velda.