Senses Lux Regulerbar Seng

For å kunne gi deg en bedre natts søvn har vi lansert kolleksjonen Senses. En regulerbar seng i luksusklassen som er produsert i Danmark. Det er lagt kjærlighet i hver eneste detalj, og sengen er laget av de beste råvarene. Rammen er av Svensk furu, den lydløse motoren av danske Linak og madrassen har en uimotståelig nakkeløft-funksjon. Den har det lille ekstra i toppen av madrassen som gir den samme komforten som en ekstra pute gjør.

Senses Lux er produsert i Horsens i Danmark. Produksjonsforholdene sikrer en ensartet kvalitet, og dette kommer deg til gode. Når det kommer til Senses Lux kan du virkelig stole på at kvaliteten er i topp.

Madrassen er med Pocket-fjærer som skaper oppdrift og sikrer deg en sunn og behagelig liggestilling. Du avlaster de mest utsatte delene av kroppen, som sikrer deg en dypere natts søvn. Rundt fjærene er det Cooltex-skum. Denne typen skum er temperaturregulerende og trykkavlastende. Dette sikrer et godt klima en behagelig temperatur i soverommet.

Når det kommer til overmadrassen kan du velge mellom Latex og Celcius. Latex er elastisk, og skubber tilbake når du legger deg på den, mens Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi at du velger en Latex.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på den regulerbare sengen Senses Lux No. 2, som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere.