Airpur Mind Regulerbar Seng

Airpur Mind er en regulerbar seng med fremragende liggekomfort og den gir en uthvilt natts søvn. Nøkkelordene til Airpur Mind er kvalitet, støtte og elevasjon. Dette er en regulerbar seng produsert i Danmark. Vi jobber konstant med å kunne gi deg den best mulige søvnkvaliteten.

Airpur Mind er bygget opp av 3 lag som har fokuset på støtte av utsatte trykkpunkter på kroppen. Det øverste laget består av Waterlily Visco som tilpasser seg liggestillingen din. Det i midten fordeler trykket, slik at du får god støtte over hele madrassen, og det nederste er Waterlily Bæreskum som sikrer deg en behagelig madrass.

Waterlily Visco tilpasser seg kroppen din slik at trykkpunktene på kroppen din avlastes. Det er produsert i Århus i Danmark, og på grunn av dette er det tilpasser det Skandinaviske klimaet. På grunn av at madrassen er temperaturregulerende, føles madrassen fastere i et kaldt rom enn et varmt rom.

Overmadrassen i Airpur Mind er Clima, som har en innebygget temperaturkontroll. Dette sikrer optimal komfort. Du kan velge mellom 2 overmadrassløsninger – 2 single til hver side av sengen eller en stor splittet overmadrass som dekker hele sengen.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være.