Venus Nova Regulerbar Seng

Venus Nova er en regulerbar seng med utrolig god komfort og støtte. Dette er en regulerbar seng laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og sengene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at sengen er sval om sommeren og varm om vinteren.

Komponentene er laget av det danske firmaet Linak. Motoren er helt lydløs og kan heves/senkes i både hode- og fotende. Med et stilrent design og optimal komfort er Venus Nova sengen for deg som vil ha et kvalitetsprodukt.

Venus Nova har doble Pocket-fjærer som gir mye bedre komfort, og den er også trukket med et utrolig flott møbelstoff. Overmadrassen har en 6 cm tykk kjerne, og trerammen i bunnen er høyere og mer motstandsdyktig. Cooltex-skummet rundt fjærene øker komforten i sengen og gir den lengre levetid.

Motoren kan styres via appen Linak Bed Control, som også kan lagre favorittstillingene dine, slik at du kan finne dem med ett enkelt trykk på mobilen din.

Når det kommer til overmadrasser kan du velge mellom Latex og Celcius. Latex er elastisk, og skubber tilbake når du legger deg på den, mens Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi at du velger en Latex.