Airpur Balance Regulerbar Seng

Airpur Balance er en regulerbar seng med en usedvanlig god søvnopplevelse. Sengen er utrolig myk, men gir den akkurat den støtten og komforten du trenger for en god natts søvn. Dette er en regulerbar seng utviklet og produsert av European House of Beds i Danmark, som sikrer deg utrolig kvalitet. Airpur kolleksjonen består av flere senger som Airpur Heaven og Airpur Mind, og som Mind består også Balance av flere lag. Balance har hele 4 lag som gir enestående komfort.

Det ekstra laget er Pocket-fjærer. Oppdriften i fjærene gir deg en svevende følelse. Lagene i Balance fokuserer på støtte av nakke, skuldre og korsrygg. Det øverste er Waterlily Visco som tilpasser seg liggestillingen din – dette er 6 cm tykt. Etterfølgende kommer 1 av 3 lag som fordeler trykket. Det 2. består av et lag med fjærer. Disse er oppdelt i 5 komfortsoner.

Komponentene til sengen leveres av Linak. Motoren er helt lydløs og kan heves/senkes i både hode- og fotende. Linak har også laget en app (Linak Bed Control) som gjør at du kan styre sengen via mobilen. Her kan du også lagre 4 forskjellige liggestillinger, hvis du ønsker dette.

Overmadrassen i Airpur Balance er Clima, som har en innebygget temperaturkontroll. Dette sikrer optimal komfort. Du kan velge mellom 2 overmadrassløsninger – 2 single til hver side av sengen eller en stor splittet overmadrass som dekker hele sengen.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være.