Venus Regulerbar Seng

Venus er en regulerbar seng i høy, dansk kvalitet. Her er alle detaljer nøye vurdert, og den har et stilrent design i luksusklassen. Møbelstoffet gjør sengen enda mere eksklusiv, innbydende å se på og fremragende å ligge i.

Venus er en regulerbar seng med en høy og motstandsdyktig treramme i bunnen og et temperaturfølsomt Cooltex-skum rundt fjærene. Når du skal velge hvilke ben og gavl du vil ha med til Venus kan du velge mellom flere forskjellige, alle i topp kvalitet. Sidene på sengen er belagt med et eksklusivt møbelstoff som er holdbart og lett å vaske.

Her er overmadrassen Latex erstattet med Cooltex-skummet som har den fordelen at det er temperaturfølsomt. Madrassen i Venus No. 1 er med pocket fjærer, som sørger for at du får en god og sunn liggestilling i sengen. Et alternativ til overmadrassen Latex er Celcius. Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi derfor at du velger en Latex.

Komponentene til sengen leveres av Linak. Motoren er helt lydløs og kan heves/senkes i både hode- og fotende. Linak har også laget en app (Linak Bed Control) som gjør at du kan styre sengen via mobilen. Her kan du også lagre 4 forskjellige liggestillinger, hvis du ønsker dette.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på Venus No. 2, som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere (multipocket).