Venus Kontinentalseng

Venus er en kontinentalseng i høy kvalitet. Sengens design passer inn i alle soverom, og komforten er ikke noe å klage på. Dette er en kontinentalseng laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og sengene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at sengen er sval om sommeren og varm om vinteren.

Venus har en høy og motstandsdyktig treramme i bussen og et temperaturfølsomt Cooltex-skum rundt fjærene. Når du skal velge hvilke ben og gavl du vil ha med til Venus, kan du velge mellom flere forskjellige, alle i topp kvalitet. Sidene på sengen er belagt med et eksklusivt møbelstoff som er holdbart og lett å vaske.

Venus er bygget opp av 2 rammemadrasser – dette er grunnen til det høye komfortnivået i sengen. Den 14 cm høye trerammen omringer rammemadrassenen slik at sengens levetid blir lengre og kontinentalsengen blir høy. Oppdriften i fjærmadrassen øverst gir deg en ergonomisk liggestilling som leder til bedre søvn.

Overmadrassen på Venus er 6 cm tykk – her kan du velge mellom Latex og Celcius. Latex er elastisk, og skubber tilbake når du legger deg på den, mens Celcius opptar kroppsvarmen din og blir derfor fort varm. Er du ofte varm om natten, anbefaler vi at du velger en Latex.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på Venus No. 2, som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere.