Senses Lux Kontinentalseng

 Senses Lux er en kontinentalseng som gir et sunt og behagelig klima i soverommet. Sengen tilpasser deg etter liggestillingen og temperaturen slik at du alltid har det behagelig og komfortabelt i sengen. Sengen er produsert av danske Linak og er en seng med et flott utseende. Sengen er både imøtekommende å se på og imøtekommende å ligge i.

Når det kommer til valg av overmadrass til Senses Lux kontinentalseng, kan du velge mellom 2 forskjellige. Begge tilpasser behovene dine, men på helt forskjellige måter. Latex er den mest populære- Den er elastisk og støtter deg uansett hvordan du legger deg på madrassen. Jo mere press du legger på madrassen, jo mer skubber den tilbake.

Du kan også velge Celcius som er laget av Memory Foam som former deg etter kroppsvarmen din. Da du er varmere noen steder, synker den mer ned der, og gir derfor mer støtte der. Madrassen opptar varmen din og kan derfor bli fort varm.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på Senses Lux No. 2 kontinentalseng, som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere.