Jupiter Regulerbar Seng

Jupiter er en regulerbar seng i særklasse. En regulerbar seng gir deg flere muligheter enn alminnelige senger gjør. Sengen er laget av det svenske merket Kinnabädden, som har base i Danmark. Kinnabädden har over 60 års produksjonserfaring, og sengene blir produsert til det Skandinaviske klimaet. Dette vil si at sengen er sval om sommeren og varm om vinteren.

Bunnen i Jupiter er dannet av en 12 cm ramme med 28 lameller. Bunnen har også en madrassbremse som gjør at madrassen ikke glir av når du justerer sengen din. Komponentene til sengen leveres av Linak. Motoren er helt lydløs og kan heves/senkes i både hode- og fotende.

Madrassen er delt inn i 5 soner, som hver enkelt støtter deg på individuelle områder, da nakken og hoftene dine trenger forskjellig type støtte.

Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en. Jo tyngre du er, jo fastere skal madrassen være. Veier du over 95 kg, burde du klikke deg inn på Jupiter No. 2 som har fjæringen som er tilpasset tyngre brukere (multipocket).

Klikk deg inn på forsiden hvis du vil lese mer om regulerbare senger, kontinentalsenger eller rammemadrasser.