Bergen by BN Kontinentalseng

Hvert nivå i  Bergen kontinentalseng er bygget opp av kvalitetsmaterialer. Bergen er en del av Bedre Nætter sin kolleksjon, og de har selv stått for design, valg av materialer og det å finne den perfekte komforten. Sengen er produsert i Belgia, og er blandt verdens beste innenfor bransjen.

I Bergen finner du en madrass med Pocket-fjærer. Du kan velge mellom 2 fastheter; Veier du under 75 kg burde du velge en madrass med medium fasthet, mens veier du over skal du velge en fast en.

I madrassen og rundt fjærene finner du Latex. Det er et elastisk materiale som gjør at du får alt du kan ut av fjærene. De gir bedre komfort og støtte. Ut over at du får en bedre natts søvn, forbedrer Latex også miljøet i soverommet ditt. Luften sirkulerer gjennom madrassen via hullene i den.

Overmadrassen Mayan green er toppmodellen når det kommer til overmadrasser. Den er den eneste 100% organisk sertifiserte CO2 neutrale latex toppen som finnes. Dette gjør den ekstra allergivennlig. Kjernen er 6 cm tykk, og madrassen er til sammen 9 cm tykk. Trekket Tencel er laget av naturlige tre-fibre. Det absorberer fukt og frigir det utenfor madrassen. Tencel er et mykt, pustbart og komfortabelt materiale.